Registreren nieuwe cursisten

Via de betaalpagina op ManagementInfo.biz meldt u zichzelf of uw collega aan voor de Cursus functioneringsgesprekken. De kosten voor de cursus bedragen € 199,-*. Na ontvangst van het aanmeldformulier en betaling kunt u uw cursusbrief direct downloaden. In de welkomstbrief staan de inloggegevens.

De cursusdeelnemer logt in en volgt de leermodules, waarna hij of zij de vragenmodules invult en doorstuurt. Wanneer alle modules en vragen-modules (4) zijn doorlopen en doorgestuurd ontvangt de deelnemer een beoordeling. Zijn 70% of meer van de Multiple choice vragen positief beantwoord, dan ontvangt de cursist zijn of haar Certificaat interne auditor.** ex BTW

Deelnemen aan de Cursus functioneringsgesprekken.

Registratie voor de cursus kan via de webshop op www.managementinfo.biz (u kunt direct aan de slag). U ontvangt later een definitieve factuur voor uw administratie. Na betaling kunt u de cursusbrief direct downloaden. Hierin staat het wachtwoord en de link. Geeft u meerdere cursisten op zorg er voor dat u in het notitieveld van het formulier de namen, geboortedata en emailadressen van de deelnemers opgeeft.

Zeker om aan te raden

Ik geef iedere keer mijn nieuwe medewerkers op, Prima cursus

Editor's Rating:
9
Facebook
Facebook