Registreren nieuwe cursisten

Via onderstaand formulier meldt u zichzelf en/of uw collega’s aan. De kosten voor de cursus bedragen € 199,-* per cursus-deelnemer. Na ontvangst van het aanmeldformulier ontvangt u binnen 2 werkdagen een (online) factuur en na betaling ontvangt iedere deelnemer een welkomstbrief per mail. In de welkomstbrief staan de inloggegevens.

De cursusdeelnemer logt in en volgt de leermodules, waarna hij of zij de vragenmodules invult en doorstuurt. Wanneer alle modules en vragenmodules (4) zijn doorlopen en doorgestuurd ontvangt de deelnemer een beoordeling. Zijn 70% of meer van de vragen positief beantwoord, dan ontvangt de deelnemer zijn of haar certificaat.

* ex BTW

Deelnemen aan de Cursus functioneringsgesprekken.

Registratie voor de cursus kan via de webshop op www.managementinfo.biz (u kunt direct aan de slag). U ontvangt later een definitieve factuur voor uw administratie. Na betaling kunt u de cursusbrief direct downloaden. Hierin staat het wachtwoord en de link. Geeft u meerdere cursisten op zorg er voor dat u in het notitieveld van het formulier de namen, geboortedata en emailadressen van de deelnemers opgeeft.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Facebook
Google+